Attracties

Kabouterland
Kabouterland biedt heel veel speelplezier binnen en buiten. Bekijk de raadselachtige kasteelruïne, wandel langs bijzondere planten en kleine dieren of maak een spannende tocht door de trollengrot.

www.kabouterland.nl
Afstand: 700 m

Dierenpark Wildlands Emmen
Bezoek een van de mooiste dierenparken van Nederland. Maak kennis met de olifantenfamilie en klim via touwbruggen hoog door de jungle tussen de apen. Maak een spectaculaire rit in de achtbaan Tweestryd en ontmoet de twee leeuwenwelpen. Verwonder je over de speelse capriolen van de zeeleeuwen en ijsberen. Kom naar WILDLANDS en maak een wereldreis in één dag.
www.wildlands.nl
Afstand: 16,5 km
Planetron Cinedome Dwingeloo
Aan de rand van het nationaal park dwingelerveld vindt u het Planetron cinedome. Hier kunt u op zelf op reis gaan in de rondomfilm-voorstellingen of de expositie over sterren, ruimtevaart en planeten bezoeken.
Ook organiseert het Planetron sterrenkijkavonden. Op deze avond wordt u meegenomen door de wondere wereld van sterren en planeten, krijgt u een rondleiding over de sterrenwacht en misschien zelfs een kijkje door de grootste optische telescoop van Nederland!
www.planetron.nl
Afstand: 54 km
Boomkroonpad Drouwen
Bekijk het bos eens van een ander hoogtepunt en maak een wandeling tussen de boomtoppen door! Ook kun je een spannende tocht door de worteltunnel maken, spelen op de bosheide of met de bospaardentram de mooiste plekjes van de boswachterij verkennen.
http://www.staatsbosbeheer.nl/Activiteiten/Hondsrug/Boomkroonpad.aspx
Afstand: 16 km

Drouwenerzand Attractiepark
Van leuke rustige tot spannende attracties, eten en drinken, dit alles vindt u bij drouwenerzand attractiepark. Van jong tot oud kan hier genieten en het mooiste is nog wel u betaald altijd 1 prijs! Inclusief eten en drinken.
www.drouwenerzand.nl
Afstand: 12 km

De afstanden zijn aangegeven vanaf het huisje.

Deel deze pagina via: Share on FacebookEmail this to someone