Fietsen

Fietsen
De vele dorpen, bossen en natuur in Drenthe maakt dat het een perfecte omgeving is om te fietsen. Vanuit ons gastenverblijf fietst u zo het bos in richting het hunebed van Exloo. Vanuit het bos kunt u richting Ees en borger fietsen. Gaat u meer richting het zuiden dan komt u de dorpen Odoorn en Klijndijk tegen. In de omgeving zijn vele vastgelegde fietsroutes beschikbaar. U kunt fietskaarten verkrijgen bij het Toerist Informatie Punt in het centrum van Exloo gelegen naast de Schaapskooi.
Meer informatie kunt u vinden op de volgende pagina’s:
http://www.fietseropuit.nl/fietsroute/drenthe/exloo
http://www.fietsen-wandelen.nl/FietsenInNederland.php?fietsroutes=Naar_Exloo_en_Odoorn

ATB
Naast de gewone fietsroutes zijn er ook ATB routes beschikbaar. Dit zijn officiële routes die zelfs voor wedstrijden gebruikt worden! Op 50 meter vanaf ons gastenverblijf fietst u naast het gewone fietspad ook zo het bos in de ATB route op. Kortom veel plezier en uitdaging liggen hier te wachten!
Wilt u een keer meefietsen met ervaren mountainbikers? De vereniging Biking Neighbours vertrekt iedere zondagochtend om 09:00 uur vanaf de sporthal in Exloo voor een rondje in de buurt. Voor meer informatie kunt u op de site terecht van Biking Neighbours:
http://www.biking-neighbours.nl/
Zelf lekker mountainbiken op uw eigen tempo? Op de volgende sites vindt u een aantal routes:
http://www.mtbroutes.nl/route/309/Exloo
http://www.mtbaction.nl/MTB_Toertochten.html

Drentse fiets4daagse
Elk jaar wordt de Drentse fiets4daagse georganiseerd. De routes variëren van 30, 40 tot en met 60 km per dag. Dus voor ieder wat wils! Houdt u van fietsen en gezelligheid? Geef u dan nu op voor de volgende fiets4daagse!  Wil u op deze dagen komen overnachten? Reserveer dan nu snel voor ons gezellige gastenverblijf.
http://www.fiets4daagse.nl/

Deel deze pagina via: Share on FacebookEmail this to someone